Πώς οι αρπαγές ταξινομούνται;

March 31, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς οι αρπαγές ταξινομούνται;

Οι αρπαγές μπορούν να διαιρεθούν σε δύο κατηγορίες: υδραυλικές αρπαγές και μηχανικές αρπαγές σύμφωνα με την οδηγώντας μέθοδο.

 

Ο υδραυλικός κάδος ο ίδιος αρπαγών είναι εξοπλισμένος με την ανοικτή και στενή δομή, που οδηγείται γενικά από τους υδραυλικούς κυλίνδρους, η υδραυλική αρπαγή που αποτελείται από τα πολλαπλάσια σαγόνια καλείται επίσης υδραυλικό νύχι. Οι υδραυλικές αρπαγές χρησιμοποιούνται ευρέως στον υδραυλικό ειδικό εξοπλισμό, όπως οι υδραυλικοί εκσκαφείς, οι υδραυλικοί ανυψωτικοί πύργοι, κ.λπ.

 

Η μηχανική αρπαγή η ίδια δεν διαμορφώνεται ανοικτός και στενός η δομή, που οδηγείται συνήθως από την εξωτερική δύναμη σχοινιών ή συνδέοντας ράβδων, σύμφωνα με τα λειτουργούντα χαρακτηριστικά μπορεί να διαιρεθεί σε διπλή αρπαγή σχοινιών καλωδίων και η ενιαία αρπαγή σχοινιών καλωδίων, ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη είναι η διπλή αρπαγή σχοινιών καλωδίων.

 

Επιπλέον, υπάρχει ένας ειδικός τύπος κάδου αρπαγών στην υδραυλική αρπαγή - ηλεκτρικός υδραυλικός κάδος αρπαγών, ο οποίος μπορεί να αρπάξει όλα τα υλικά και αποτελείται κυρίως από unloader, το φραγμό διαστολέων, τον κύλινδρο, τη μηχανή, το υδραυλικό σύστημα, το σώμα κάδων, το πώμα κάδων και άλλα μέρη.

αρπαγή τηλεχειρισμού

Είναι ένα είδος αρπαγής με το υδραυλικό σύστημά του όπως η μηχανή και η υδραυλική αντλία, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ηλεκτρικά με τη σύνδεση της εξωτερικής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μέσω του καλωδίου και του καλωδίου, έτσι έχει την υψηλή αποδοτικότητα εργασίας.

 

Ο κάδος αρπαγών διαιρείται σε τρεις κατηγορίες σύμφωνα με την πυκνότητα του υλικού που αρπάζεται: φως (όπως η αρπαγή του σιταριού), μέσου (όπως η αρπαγή του αμμοχάλικου) και βαριού (όπως η αρπαγή του σιδηρομεταλλεύματος).

 

Σύμφωνα με τον αριθμό φλουδών διαιρείται σε αρπαγή clamsheel και η αρπαγή πορτοκαλής-φλούδας, συνήθως χρησιμοποιούμενη είναι η αρπαγή clamsheel.

 

Για τα μεγάλα κομμάτια του μεταλλεύματος, το απόρριμα σιδήρου και ο χάλυβας απορρίματος, κ.λπ. πρέπει να είναι χρησιμοποιημένη αρπαγή πορτοκαλής-φλούδας, επειδή έχει ένα πολυ-νύχι, χαρακτηριστικά εξεχουσών θέσεων, εύκολα να παρεμβάλουν στο σωρό, μπορούν να πάρουν μια καλύτερη να πιάσουν επίδραση.

 

Υπάρχει επίσης μια μίμησης αρχή δομών ψαλιδιού της αρπαγής ψαλιδιού, η δύναμη αρπαγής της μπορεί να επεκταθεί βαθμιαία με την περάτωση των φλουδών, που φθάνουν σε μια υψηλή αξία στο τέλος της περάτωσης το άνοιγμα του στόματος κάδων και της περιοχής του καλυμμένου υλικού είναι επίσης μεγαλύτερο από τη γενική αρπαγή, η οποία βελτιώνει την ικανότητα αρπαγής και είναι συμβάλλουσα στον καθαρισμό του ναυπηγείου και της καμπίνας, αλλά για τα μεγάλα κομμάτια του υλικού λόγω της μικρής αρχικής δύναμης αρπαγής της, η επίδραση είναι φτωχή.

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή αρπαγών, OUCO παράγει τις μηχανικές αρπαγές, τις ηλεκτρουδραυλικές αρπαγές clamsheel, τις αρπαγές εκβάθυνσης, τις ηλεκτρικές αρπαγές τηλεχειρισμού, κ.λπ. Υποστηρίζουμε την προσαρμογή.